COVID­- EN GRIEP VACCIN

Op dinsdag 17 en 24 oktober en op woensdag 18 en 25 oktober kan u als patiënt bij ons op de praktijk terecht voor het covidvaccin en/of het griepvaccin.

We werken enkel op afspraak, deze kan telefonisch of aan het onthaal gemaakt worden bij onze secretaresse.

Het griepvaccin dient u zelf af te halen bij de apotheek, het covidvaccin zal in huis aanwezig zijn.

Deze afspraken dienen ENKEL voor het toedienen van de vaccins. Indien er andere vragen of klachten zijn gelieve hiervoor een andere afspraak te maken.

BEVALLINGSVERLOF

Beste patiënten,

Ik mag me stilaan beginnen voorbereiden op mijn eerste bevalling en zal normaliter vanaf 21/7/23 afwezig zijn op de praktijk om volop aanwezig te kunnen zijn in mijn gezin. Gedurende mijn bevallingsverlof zullen Dr. Creemers, Dr. Adams en Lies zorgen voor een vlotte gang van zaken in onze Dokterscompagnie. Van 16 oktober tem 3 november zal ook Dr. Olivier Desmet de praktijk tijdelijk versterken.

Ik zie jullie graag terug vanaf 6/11/23!

Dr. Sarah Van Rooy

PATIËNTENSTOP

Een consultatie bij uw huisarts is geen voorschrift, geen attest afleveren maar een engagement met een patiënt, een persoon en zijn omgeving. Als arts hebben we daar de tijd voor nodig en wij hebben onze limiet bereikt waardoor wij momenteel geen nieuwe patiënten kunnen inschrijven.

Wij vragen daarvoor uw begrip!


VOORSCHRIFTENCONSULTATIES

Vanaf heden kunt u bij ons ook telefonisch een voorschriftenconsultatie inplannen. Dit is een consult van 5 minuten waarbij voorschriften voor chronische medicatie op de identiteitskaart worden geplaatst. Indien nodig worden dan ook belangrijke parameters gecontroleerd. Geneesmiddelen moeten namelijk nog steeds op consultatie voorgeschreven worden. U betaalt voor dit consult enkel het remgeld. Andere vragen kunnen op dat moment niet besproken worden. Hiervoor dient u steeds een aparte afspraak te maken.

ELEKTRONISCHE VOORSCHRIFTEN

Als arts zijn wij sinds 1 januari 2020 verplicht om geneesmiddelen elektronisch voor te schrijven. 

Om papierverspilling tegen te gaan zal vanaf heden het voorschrift elektronisch op uw eID geplaatst worden.

Het afhalen van geneesmiddelen gebeurt op vertoon van de eID of kan ook met behulp van de app ‘Mijn Geneesmiddelen’. Voor het vragen van voorschriften vragen wij een voorschriftenconsultatie in te plannen.